Usi interior Classen gama Modern

Classen este unul dintre marii producatori de articole din lemn pentru amenajari interioare din Europa Centrala si de Est. Compania si-a inceput activitatea in Germania in 1963, largindu-si treptat aria de productie, care cuprinde astazi o gama variata de usi si tocuri pentru usi, parchet laminat, finisaje pentru mobila, panouri si accesorii de lemn. Usile de interior si parchetul laminat comercializate de Classen se ridica la cel mai inalt nivel in ceea ce priveste calitatea, fapt dovedit si de multitudinea de premii si acreditari obtinute. Unul dintre acestea este premiul Quality of the Year obtinut in anul 2010.

Produsele Classen, usi interior si parchet laminat, au patruns pe piata din Romania prin intermediul reprezentantului sau Bella Casa, acesta fiind distribuitorul autorizat pe teritoriul tarii noastre. Bella Casa comercializeaza toate colectiile de usi pentru interior Classen (Elegance, Avangarde, Modern, Trend si Basic) precum si parchetul laminat. In paginile dedicate fiecarei colectii veti gasi toate informatiile tehnice necesare, preturile, precum si imagini care ilustreaza designul fiecarui model de usi interior.

Este foarte important sa stiti ca pretul total al unei usi complet echipate (fara montaj) se calculeaza dupa formula A + B + C, unde:

A = pretul foii de usa, ce include si geamul (acolo unde este cazul), broasca universala cu cheie universala si balamalele

B = pretul tocului, ce include chederul si balamalele

C = pretul manerelor

Vizualizare ca: Listă / Grid
Produse pe pagină:
Sortare după:

©2016 DC Geo Ambient S.R.L. | Parteneri

Web design : Artpro